Conference League

Ρόμπσον: «Πιστεύουμε στη νίκη και θα τα δώσουμε όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Την πίστη ότι η Αμπερντίν θα παλέψει για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς που θα διεξαχθεί στην τούμπα ο προπονητής της, Μπάρι Ρόμπσον.

Αισιόδοξοι εμφανίστηκαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, τόσο ο προπονητής της Αμπερντίν, Μπάρι Ρόμπσον, όσο και ο Ντάντε Πολβάρα, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Αμπερντίν:
Για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας: «Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου είναι κάτι διαφορετικό. Τώρα παίζουμε στην Ευρώπη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πήραμε κάποιες αποφάσεις για την αυριανή αναμέτρηση και έχουμε μόνο αυτό στο μυαλό μας».

Για τις απουσίες: «Δεν έχουμε κάποιον τραυματισμό που να μας ανησυχεί. Χρειάζεται σωστή διαχείριση. Τα έχουμε πάει αρκετά καλά στην Ευρώπη, αν και δεν ήρθαν τα αποτελέσματα. Εμείς βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα τα δώσουμε όλα αύριο».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Θέλουμε να έχουμε μια καλή εμφάνιση. Σε κάθε ματς δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θέλουμε να το πιστέψουμε και θα παλέψουμε. Διατηρούμε την αυτοπεποίθηση μας και πρέπει να μειώσουμε τα ατομικά λάθη. Ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Εμείς πληρώσαμε τα λάθη μας. Μειώνοντάς τα, πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε κάτι καλύτερο τώρα».

Για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων: «Ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα έχουν ανακάμψει μετά το πρώτο ματς. Σε εκείνο το ματς, σε μερικές στιγμές οι παίκτες ήταν τολμηροί και σε κάποια σημεία έδωσαν μεγάλη χαρά στον κόσμο μας».

Όσα δήλωσε ο Ντάντε Πολβάρα:
Για το αυριανό παιχνίδι: «Μου αρέσει να σκοράρω. Τα πράγματα είναι διαφορετικά στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας. Στην Ευρώπη κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ξέρουμε πόσο επικίνδυνος είναι ο ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Μέχρι σήμερα δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας και δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε κάποια νίκη. Είχαμε κι ένα σκληρό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα. Έχουμε ποιότητα στην ομάδα. Είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας και δεν σταματάμε να πιστεύουμε».

Για την ατμόσφαιρα που περιμένουν αύριο: «Έχουμε ζήσει ανάλογες ατμόσφαιρες. Θέλουμε να είμαστε μέρος αυτής της ατμόσφαιρας κι είναι και ένας λόγος που παίζουμε ποδόσφαιρο. Αδημονούμε να το ζήσουμε κι εμείς».

Για το περιστατικό με τον Ντέβλιν και τον πανηγυρισμό του προς τον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει στα αποδυτήρια. Τα αγόρια είναι πάντα… αγόρια. Υπάρχει πάθος και στις δυο ομάδες, τόσο στους παίκτες αλλά και στους φιλάθλους. Κατά την διάρκεια των αγώνων τα νεύρα είναι τεντωμένα και πολλά μπορούν να συμβούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x